Jadłospis



 

Jadłospis

od 16 do 20  października 2017 roku

 

Poniedziałek

Zupa pomidorowa z ryżem i soczewicą, zraz wieprzowy gotowany, sos koperkowy, ziemniaki, buraczki, sok, owoc.

Alergeny: seler, jajko,  zboża i pochodne, mleko i pochodne.

Wtorek

Rosół z makaronem, filet orientalny z kurczaka, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, kompot.

Alergeny: seler, jajko, zboża i pochodne.

Środa

Zupa grzybowa, gulasz wieprzowy, sos, kasza bulgur, ogórek, sok, owoc.

Alergeny: seler, zboża i pochodne.

Czwartek

Barszcz biały, strogonow, makaron wstążki, surówka z selera, kompot.

Alergeny: seler, jajko, mleko i pochodne, zboża i pochodne.

Piątek

Zupa owocowa z makaronem, ryba, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, woda mineralna.

Alergeny: ryba, jajko, mleko i pochodne, zboża i pochodne.

 

Informujemy, że mogą nastąpić drobne zmiany w jadłospisie.







treść została wydrukowana ze strony
http://sp3.gniezno.pl/strona,.html