Jadłospis



 

Jadłospis

od 21 do 25 maja 2018 roku

 

Poniedziałek

Zupa ziemniaczana, spaghetti, makaron, sok, owoc - jabłko.

Alergeny: seler, jajko, zboża i pochodne, mleko i pochodne.

Wtorek

Zupa koperkowa z ryżem, panierowany filet z kurczaka, ziemniaki, surówka coleslaw, sok.

Alergeny: seler, jajko, zboża i pochodne, mleko i pochodne.

Środa

Zupa kalafiorowa, polędwica wieprzowa w sosie borowikowym, ziemniaki, kapusta młoda gotowana, kompot.

Alergeny: seler, jajko, mleko i pochodne, zboża i pochodne.

Czwartek

Rosół z makaronem, kurczak gotowany, sos potrawkowy, ryż, marchewka z groszkiem, sok.

Alergeny: seler, jajko, mleko i pochodne,  zboża i pochodne.

Piątek

Barszcz ukraiński, pierogi leniwe z masłem, woda mineralna, owoc.

Alergeny: seler, jajko,  mleko i pochodne, zboża i pochodne.

 

Informujemy, że mogą nastąpić drobne zmiany w jadłospisie.







treść została wydrukowana ze strony
http://sp3.gniezno.pl/strona,.html