Jadłospis
od 31 marca do 04 kwietnia 2025 roku
Poniedziałek |
Zupa pomidorowa z ryżem, pancakes z musem truskawkowym, baton "bit brownie", sok. Alergeny: zboża i pochodne, jajko, seler. |
Wtorek |
Zraz drobiowy smażony, sos pieczarkowy, ziemniaki, kapusta biała gotowana, sok. Alergeny: jajko, zboża i pochodne, mleko i pochodne. |
Środa |
Żurek, wątróbka drobiowa, ziemniaki, ogórek kiszony, sok. Alergeny: seler, zboża i pochodne, mleko i pochodne. |
Czwartek |
Nuggetsy z polędwiczek, ziemniaki, sałata lodowa z sosem czosnkowym, kompot. Alergeny: zboża i pochodne, mleko i pochodne, jajko. |
Piątek |
Zupa wiśniowa z makaronem ryżowym, gzik, ziemniaki, sok. Alergeny: jajko, mleko i pochodne, zboża i pochodne. |
Informujemy, że mogą nastąpić drobne zmiany w jadłospisie.
W przypadku nieobecności ucznia odwołujemy Rodziców do Regulaminu Stołówki i Procedur Covid 19.
Pn. | Wt. | Śr. | Cz. | Pt. | So. | Nd. |
---|---|---|---|---|---|---|
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
17
|
18
|
19
|
20
|
21
|
22
|
23
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|