Jadłospis
od 10 do 14 listopada 2025 roku
| Poniedziałek |
Zupa grochowa, pieczywo, deser - rogal świętomarciński. Alergeny: zboża i pochodne, seler. |
| Wtorek |
.................................................................................................... |
|
Środa |
Spaghetti z mięsem mielonym i sosem pomidorowym, makaron, kompot, owoc. Alergeny: jajko, zboża i pochodne, mleko i pochodne. |
| Czwartek |
Polędwica wieprzowa, sos grzybowy, kasza bulgur, sałatka buraczana z selerem naciowym czerwoną kapustą i słonecznikiem, sok. Alergeny: zboża i pochodne, gorczyca, mleko i pochodne. |
| Piątek |
Zupa wiśniowa z makaronem, jajko gotowane, ziemniaki, sos koperkowy, sok. Alergeny: jajko, mleko i pochodne, zboża i pochodne. |
Informujemy, że mogą nastąpić drobne zmiany w jadłospisie.
W przypadku nieobecności ucznia odwołujemy Rodziców do Regulaminu Stołówki i Procedur Covid 19.
| Pn. | Wt. | Śr. | Cz. | Pt. | So. | Nd. |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
1
|
2
|
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
|
17
|
18
|
19
|
20
|
21
|
22
|
23
|
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|