Jadłospis
od 22 do 26 kwietnia 2024 roku
Poniedziałek |
Filet z kurczaka w sosie szpinakowo - śmietanowym, makaron penne, kompot. Alergeny: zboża i pochodne, mleko i pochodne. |
Wtorek |
Kotlet schabowy panierowany, ziemniaki, surówka z marchewki i brzoskwini, sok. Alergeny: mleko i pochodne, zboża i pochodne, jajko. |
Środa |
Barszcz czerwony z makaronem, steki rybne w ziołach, ziemniaki, gotowany bukiet warzyw z masłem, sok. Alergeny: seler, zboża i pochodne, mleko i pochodne, jajko. |
Czwartek |
Pieczone udko z kurczaka, ziemniaki, surówka z kapusty, sok. Alergeny: zboża i pochodne, mleko i pochodne, gorczyca. |
Piątek |
Zupa szczawiowa z jajkiem, gzik, ziemniaki, sok. Alergeny: jajko, seler, mleko i pochodne, zboża i pochodne. |
Informujemy, że mogą nastąpić drobne zmiany w jadłospisie.
W przypadku nieobecności ucznia odwołujemy Rodziców do Regulaminu Stołówki i Procedur Covid 19.
Pn. | Wt. | Śr. | Cz. | Pt. | So. | Nd. |
---|---|---|---|---|---|---|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
17
|
18
|
19
|
20
|
21
|
22
|
23
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|