Jadłospis
od 24 do 28 lutego 2025 roku
Poniedziałek |
Filet z kurczaka w sosie śmietanowo-serowym, makaron tagiatelle, kompot. Alergeny: zboża i pochodne, mleko i pochodne. |
Wtorek |
Zupa fasolowa, pieczywo - bułka, owoc. Alergeny: zboża i pochodne, seler. |
Środa |
Gołąbki cypriańskie , sos pomidorowy, ziemniaki, sok. Alergeny: zboża i pochodne, mleko i pochodne, jajko. |
Czwartek |
Kurczak gotowany, sos potrawkowy, ryż, gotowana marchewka z groszkiem, sok. Alergeny: jajko, zboża i pochodne, mleko i pochodne. |
Piątek |
Zupa ogórkowa, knedle morelą i masłem, sok. Alergeny: seler, mleko i pochodne, zboża i pochodne, jajko. |
Informujemy, że mogą nastąpić drobne zmiany w jadłospisie.
W przypadku nieobecności ucznia odwołujemy Rodziców do Regulaminu Stołówki i Procedur Covid 19.
Pn. | Wt. | Śr. | Cz. | Pt. | So. | Nd. |
---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
17
|
18
|
19
|
20
|
21
|
22
|
23
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|